ЎЗБЕКИСТОНДА РЕСТОРАН ХИЗМАТЛАРИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ ВА МИЛЛИЙ АНЪАНАЛАР

Authors

  • Расулжон Носир ўғли Шарибаев
  • Эркин Юсупжанович Шарибаев
  • Шуҳрат Зиявитдинович Мухитдинов

Keywords:

миллий анъаналар, ресторан бизнеси, умумий овкатланишни ташкил этиш, менежмент, мехмондустлик

Abstract

Ўзбекистон меҳмондўстлиги, бой маданий мероси ва мазали таомлари билан машҳур мамлакатлардан биридир. Кейинги йилларда мамлакатдаги ресторан хизматлари бозори катта ўзгаришлар ва ривожланишларни бошдан кечирмоқда. Глобаллашув, технологияларнинг тез суръатда тараққий этиши ва истеъмолчиларнинг ўзгараётган эҳтиёжлари бу соҳада янги тенденциялар юзага чиқишига сабаб бўлмоқда. Ушбу мақолада ресторан хизматлари бозорининг замонавий йўналишлари ва миллий анъаналарнинг мазкур бозорга таъсири батафсил муҳокама ва таҳлил қилинади.

Downloads

Published

2024-09-18